2106436644 6970098605, 6972154328 Αμπελόκηποι, Αθήνα kostas.antikes@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
   
Καμπούρης Παναγιώτης & Κων/νος
Παλαιοπωλείο Αμπελόκηποι Αττική - Αγορές & Πωλήσεις Αντικών  Αμπελόκηποι Αττική


Το παλαιοπωλείο μας “ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, δραστηριοποιείται από το 1950 με την εκτίμηση, την αγορά και την πώληση παλαιών αντικειμένων και αντικών.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, το παλαιοπωλείο μας, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και πολύ μεράκι, την συλλογή και την διάθεση προς πώληση παλαιών αντικειμένων και αντικών που ξυπνούν αναμνήσεις περασμένων εποχών.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο παλαιοπωλείο μας


καθημερινά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από παλαιά και μοναδικά αντικείμενα σε άριστη κατάσταση. Παλαιά αντικείμενα όπως έπιπλα, αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά, νομίσματα, βιβλία και πολλά ακόμα σπάνια αντικείμενα.

Εάν έχετε παλαιά αντικείμενα και έπιπλα που δεν τα χρειάζεστε πια, μπορείτε να επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στους Αμπελόκηπους ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να προχωρήσουμε στην εκτίμησή τους και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς. 

Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό αποθηκών και γενικά παλαιών εγκαταλελειμμένων κτιρίων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την αγορά και την πώληση παλαιών αντικειμένων και αντικών, το παλαιοπωλείο μας, το εμπιστεύονται ιδιώτες, συλλέκτες αλλά και διακοσμητές από την Αττική και από όλη την Ελλάδα για την ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτει αλλά και για την εντιμότητά του απέναντι σε κάθε πελάτη.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας


στους Αμπελόκηπους Αττικής για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία παλαιών αντικειμένων και αντικών που διαθέτουμε ενώ για να εκτιμήσουμε κάποιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106436644. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.