2106436644 6970098605, 6972154328 Αμπελόκηποι, Αθήνα kostas.antikes@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
 
Υπηρεσίες
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ | Παλαιοπωλείο Αμπελόκηποι Αττική - Αγορές & Πωλήσεις Αντικών  Αμπελόκηποι Αττική


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των αντικών, το παλαιοπωλείο μας “ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ” το οποίο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Αττικής, παρέχει μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες που στόχο έχουν την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εκτίμηση παλαιών αντικειμένων
Εάν έχετε παλαιά αντικείμενα και θέλετε να μάθετε την αξία τους δεν έχετε παρά να τα φέρετε από το παλαιοπωλείο μας στους Αμπελόκηπους Αττικής ή κατόπιν συνεννόησης να έρθουμε εμείς στο χώρο σας, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα προχωρήσει στην σωστή εκτίμησή τους.

Ερχόμενοι σε επαφή καθημερινά με εκατοντάδες αντίκες και παλαιά αντικείμενα από κάθε εποχή, μπορούμε να αναλάβουμε την εκτίμηση ρολογιών, κοσμημάτων, ασημικών αλλά και οποιουδήποτε άλλου παλαιού αντικειμένου επιθυμείτε.
 
Αγορά παλαιών αντικειμένων
Εάν έχετε αντικείμενα που δεν σας χρησιμεύουν πλέον, που είναι ξεχασμένα σε αποθήκες, η απλά δεν χρειάζεστε και καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να τα εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.

Μπορούμε να αγοράσουμε τοις μετρητοίς οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο διαθέτετε όπως παλαιά έπιπλα, διακοσμητικά, πίνακες, συλλογές, στρατιωτικά είδη και πολλά ακόμα παλαιά αντικείμενα. Εξυπηρετούμε τους Αμπελόκηπους, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καθαρισμοί Αποθηκών

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το ειδικό συνεργείο μας, μπορεί αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον καθαρισμό παλαιών και εγκαταλελειμμένων χώρων, σπιτιών, υπογείων, αποθηκών κλπ στους Αμπελόκηπους, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας


στους Αμπελόκηπους Αττικής για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία παλαιών αντικειμένων και αντικών που διαθέτουμε ενώ για να εκτιμήσουμε κάποιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106436644. Εξυπηρετούμε την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.