2106436644 6970098605, 6972154328 Αμπελόκηποι, Αθήνα kostas.antikes@gmail.com
Search Close
 
 
 
 
Καμπούρης Παναγιώτης & Κων/νος
Παλαιοπωλείο Αμπελόκηποι Αττική - Αγορές & Πωλήσεις Αντικών  Αμπελόκηποι Αττική


Το παλαιοπωλείο μας “ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, δραστηριοποιείται από το 1950 με την εκτίμηση, την αγορά και την πώληση παλαιών αντικειμένων και αντικών.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, το παλαιοπωλείο μας, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και πολύ μεράκι, την συλλογή και την διάθεση προς πώληση παλαιών αντικειμένων και αντικών που ξυπνούν αναμνήσεις περασμένων εποχών...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των αντικών, το παλαιοπωλείο μας στους Αμπελόκηπους Αττικής, παρέχει μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες που στόχο έχουν την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΙΚΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΙΚΩΝ

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες, από κάθε εποχή, για να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε για τον χώρο σας ή δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζητούμε διαρκώς μοναδικα αντικείμενο που φτιάχτηκαν με μεράκι και κρατούν ακόμα στον χρόνο, αντικείμενα που δεν φτιάχνονται πια και όσο περνάει ο καιρός γίνονται ακόμη πιο σπάνια και μοναδικά.

ΑΓΟΡΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

ΑΓΟΡΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Εάν έχετε κάποιο παλαιό αντικείμενο ή αντίκα, απευθυνθείτε στο παλαιοπωλείο μας στους Αμπελόκηπους και έπειτα από την εκτίμηση θα προβούμε στην άμεση αγορά τοις μετρητοίς.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το παλαιοπωλείο μας στους Αμπελόκηπους Αττικής για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία παλαιών αντικειμένων και αντικών που διαθέτουμε ενώ για να εκτιμήσουμε κάποιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106436644.

Τα Προϊόντα μας

Τα Προϊόντα μας

Εάν ψάχνετε παλιά αντικείμενα, άλλης εποχής, για να ομορφύνετε μία γωνιά του χώρου σας ή έναν όμορφο πίνακα για τον τοίχο του σπιτιού σας, επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας και σίγουρα θα μαγευτείτε από τα αντικείμενα που θα βρείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Παράλληλα, η επιχείρησή μας ασχολείται και με την ανακύκλωση μετάλλων. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, ανακυκλώνουμε σίδερο, ανοξείδωτο, χαλκό, inox κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ